IT Tips And Solutions
.:SELAMAT DATANG:.
Sila login untuk:
-Melihat keseluruhan forum
-Membalas Topik
-Mencipta Topik
-Dan banyak lagi!
Jadi, sila daftar ianya PERCUMA~

.:WELCOME:.
Please log in to:
-Go through the whole forum
-Reply Topics
-Create Topics
-And Many More!
So, please register it ABSOLUTELY FREE!


Discuss anything about the internet here, you can share tips and solutions, if you have questions, discuss it here as well. Join Us!!
 
HomeRegisterLog in
.:MODERATOR DIPERLUKAN!!:. | .:MODERATOR NEEDED!!:.
Choose Your Language
Image hosted by servimg.com
Iklan Anda Di Sini
Unlimited
Online Dapat $$$
Ebook Strategi Pemasaran
PIXELS BYTE
Your Ads Here

Procuct & Services

  • Photography
  • Graphic Design
  • Corporate Identity Design
  • Large Format Inkjet Printing
  • Offset Printing
  • Silkscreen Printing
  • Laser Cutting
  • Display Stand
  • Premiums Gift
  • T-Shirt Printing

    Contact
    013.7931.035
    byte.pixels@gmail.com
    or

  • Nuffnang
    Latest topics
    HTML Editor
    Translator
    Disclaimer
    This site does not store any files on its server. We only index and link to content provided by other sites. ©2011
    stats

    Share | 
     

     Lawak Ke Der (2012) 480p HDTV RMVB | Mediafire Links

    View previous topic View next topic Go down 
    AuthorMessage
    mrtipso
    Admin
    Admin


    Posts : 171
    Reputation : 9
    Join date : 2011-07-05
    Age : 29
    Location : Pasir Gudang, Johor

    PostSubject: Lawak Ke Der (2012) 480p HDTV RMVB | Mediafire Links   Mon Mar 12, 2012 6:51 am



    Lawak Ke Der (2012) 480p HDTV RMVB | Mediafire Links

    Plot:
    Persembahan Lawak Ke, Der? yang diadakan selama dua jam ternyata menghiburkan para penonton . Boboi yang popular dengan karakter ‘Datin Maimun’ di MLM ternyata memberikan persembahan hebat yang mampu mencuit hati penonton dengan gaya rambutnya yang besar dan lenggok tubuh menawan sambil menyelitkan lawak-lawak seperti cincin berlian dan beg tangan jenama mewah termasuk poco-poco dan senam aerobik. Kemudian lagu ‘Ghost Buster’ yang diubah liriknya kepada cerita pembasmi hantu dan orang minyak yang dilakonkan oleh Harun juga menjadi tarikan sehinggakan para penonton yang mungkin peminat setia MLM turut menyanyi bersama-sama dengan kumpulan itu. Kemunculan Harith juga antara ditunggu-tunggu kerana dia yang lebih kerap muncul di acara-acara besar dan korporat buat pertama kalinya bergandingan dengan pelawak-pelawak televisyen secara terbuka. Ternyata, persembahan Harith yang banyak menggunakan bahasa Inggeris bukanlah satu penghalang untuk penonton bergelak ketawa dengan lawak yang dibuatnya itu. Harith banyak menceritakan tentang perbezaan zaman dahulu dan sekarang daripada segi penghasilan lirik lagu, kehidupan kekeluargaan dan percintaan. Nabil pula, selaku pengacara malam itu akan muncul berselang seli dia antara pelawak-pelawak tersebut.

    Screenshot:



    password: mrtipso
    Back to top Go down
    http://www.allfreemediafiremovies.com
    baihaqky
    New Member
    New Member


    Posts : 1
    Reputation : 0
    Join date : 2012-03-22

    PostSubject: Amende nih?   Thu Mar 22, 2012 9:15 am

    First, interface forum dah bagus walaupun banyak ada 2-3 advertisement kat sebelah kiri nih.

    2nd, aku nak download link nih tapi 6 kali aku kena redirect. Kot ye kalau nak buat duit pun takyah laa sampai 6 kali aku kena redirect untuk satu link- last last mana ntah link downloadnya. Annoying tahu tak?

    Part 1
    [You must be registered and logged in to see this link.]
    Part 2
    [You must be registered and logged in to see this link.]
    Part 3
    [You must be registered and logged in to see this link.]

    Ce kau bagi je aku direct URL tak payah nak buat benda mcmhapa ni..
    Back to top Go down
    mrtipso
    Admin
    Admin


    Posts : 171
    Reputation : 9
    Join date : 2011-07-05
    Age : 29
    Location : Pasir Gudang, Johor

    PostSubject: Re: Lawak Ke Der (2012) 480p HDTV RMVB | Mediafire Links   Sun Mar 25, 2012 8:42 pm

    Salam, sorry lah kalau dah susahkan kamu, sy dah try link tu, no problem, still alive, satu redirect saja.

    Atau kamu cuba google cari : Installing Grease Monkey then install Asdfight script. Smile

    by the way, forum ni xde donator, so sy terpaksa buat camni untuk purchase "Non-popup advertisement package" kat forum ni & sy xdpat pape keuntungan pun dari link2 camni, semua untuk forum ini. Sekali lagi maaf ya~
    Back to top Go down
    http://www.allfreemediafiremovies.com
    Sponsored content




    PostSubject: Re: Lawak Ke Der (2012) 480p HDTV RMVB | Mediafire Links   Today at 4:35 pm

    Back to top Go down
     
    Lawak Ke Der (2012) 480p HDTV RMVB | Mediafire Links
    View previous topic View next topic Back to top 
    Page 1 of 1
     Similar topics
    -
    » Spring 2012 Fashion Week Sweepstakes *usa only*
    » 2012 Wineries Unlimited Sweepstakes
    » McDonald Monopoly 2012 *United States, Guam, Saipan, Puerto Rico & Canada residents* *Pre-contest sweepstakes begins 9/18/12*
    » 2012 Ntiaj teb yuav tsis kawg
    » Zaws pob taws zoo mob pob txha ntsag

    Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
    IT Tips And Solutions :: ::Perkongsian :: Kongsi Siri TV :: Kongsi Siri TV Melayu-
    Jump to: